Supă cremă de dovleac

de Panacris in Supe, 3 Noi 2013 | 1170 vizualizari

 

Ei dacă tot a sosit toamna drăguța de ea, am început să experimentez rețete în care ingredientul principal este dovleacul;) Nu prea am agreat dovleacul, am crescut cu ideea că doar porcii îl adoră :D Dar se pare că nu au gusturi rele :))

 

INGREDIENTE

  • dovleac 1 bucată de cca. 1000 g,
  • amestec de legume ( morcovi, mazăre, fasole verde, ardei kapia roșu, ardei gras galben, sparanghel, muguri de fasole, muguri de bambus) cca. 300 g,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • unt cu aromă de usturoi cca. 30 g,
  • brânză de burduf cca. 50 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de dovleac:

Dovleacul se spală, apoi se taie în două, se curăță de semințe și se pune la copt în cuptorul preîncins cca. 30 de minute la foc mediu. După ce s-a copt, se scoate miezul, se la fiert împreună cu amestecul de legume, untul cu aromă de usturoi, se asezonează de sare și piper, cca. 15 minute la foc mediu, neacoperit. Se pasează amestecul, sau se mărunțește la blender, apoi se adaugă brânza de burduf și se amestecă până ce se înglobează toată brânzica. Se servește fierbinte ca atare sau cu pâine prăjită;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diaconta 1

03.11.2013, 20:03

supele creme nu sunt tocmai favoritele mele,dar din cand in cand merge

Angelina_Elena 1

03.11.2013, 20:19

_Alina_ 1

04.11.2013, 07:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Supa crema cu pui, fidea si crutoane