Supa crema de dovlecel

de ianculubita in Supe, 30 Iul 2013 | 1154 vizualizari

 

Aceasta supa,am crezut ca nu nu va fi pe gustul meu dar imbogatita cu mirodenii speciale pentru supe,a iesit excelenta

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mai mare
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 1 radacina mica de galangal
  • 1 lingurita de curry
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecel:

Punem la fiert dovlecelul curatat de coaja si seminte,ceapa taiate,usturoiul,galangalul si sare;dupa ca au fiert bine,strecuram fara sa aruncam apa,scoatem galangalul,pasam cu blenderul vertical,piureul obtinut il amestecam cu laptele de cocos pe foc mic,adaugam praful de curry,sare dupa gust,daca ni se pare prea groasa,un polonic de apa de la fiert,optional cateva picaturi de ulei de masline,oprim focul si servim cu crutoane.

 

TIPS-URI

1

galangalul poate fi inlocuit cu 1cm de radacina de ghimbir

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 12:31

buna supica

ianculubita 1

26.10.2013, 14:48

Xandrinne 1

05.03.2017, 13:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecei cu miros de toamna