Supă cremă de fasole

de Bunica in Mancaruri de post, 13 Dec 2015 | 916 vizualizari

 

Am făcut o fasole bătută. După fierbere am scurs zeama într-un castron cu găndul să mai subțiez dacă este nevoie. Am bătut bine fasolea(așa se întâmplă când nu ești cuminte:))))) . Am luat o lingură de fasole bătută și am pus-o peste zeamă. A iesit o supă cremă delicioasă. O să ziceți ce poate fi delicios la o supă cremă de fasole! Încercați și ve-ți afla!

 

INGREDIENTE

  • 250 g. fasole boabe
  • o ceapă
  • un morcov
  • o rădăcină păstârnac
  • 50 ml.ulei de măsline.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de fasole:

Fasolea se spală si se lasă la înmuiat .


Se scurge apa, se pune altasi se dă la fiert.


După 2-3 clocote se scurge și această apă.


Se pune la fiert în a doua apă, punându-se și rădăcinoasele.


Fierbe fasolea până se sfarmă.


Scurge zeama într-un castron.


Fasolea rămasă o mixezi adăugându-i uleiul.


Ia o lingură din fasole mixată și amestecă împreună cu zeama din castron.


Servește cu crutoane.

 

TIPS-URI

1

am lasat-o la înmuiat de seara până dimineața.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Catalina L 1

13.12.2015, 21:21

ce bunatate ai facut bunica...

Gicuta69 1

14.12.2015, 08:59

merisor 1

14.12.2015, 14:32

Ce bunatate de supa ai facut, Buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Mancare de orez cu soia