Supă cremă de fasole

de Bunica in Mancaruri de post, 13 Dec 2015 | 1038 vizualizari

 

Am făcut o fasole bătută. După fierbere am scurs zeama într-un castron cu găndul să mai subțiez dacă este nevoie. Am bătut bine fasolea(așa se întâmplă când nu ești cuminte:))))) . Am luat o lingură de fasole bătută și am pus-o peste zeamă. A iesit o supă cremă delicioasă. O să ziceți ce poate fi delicios la o supă cremă de fasole! Încercați și ve-ți afla!

 

INGREDIENTE

  • 250 g. fasole boabe
  • o ceapă
  • un morcov
  • o rădăcină păstârnac
  • 50 ml.ulei de măsline.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de fasole:

Fasolea se spală si se lasă la înmuiat .


Se scurge apa, se pune altasi se dă la fiert.


După 2-3 clocote se scurge și această apă.


Se pune la fiert în a doua apă, punându-se și rădăcinoasele.


Fierbe fasolea până se sfarmă.


Scurge zeama într-un castron.


Fasolea rămasă o mixezi adăugându-i uleiul.


Ia o lingură din fasole mixată și amestecă împreună cu zeama din castron.


Servește cu crutoane.

 

TIPS-URI

1

am lasat-o la înmuiat de seara până dimineața.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 38 %
399.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Catalina L 1

13.12.2015, 21:21

ce bunatate ai facut bunica...

Gicuta69 1

14.12.2015, 08:59

merisor 1

14.12.2015, 14:32

Ce bunatate de supa ai facut, Buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu carne de pui si ciuperci
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune (de post)