Supa crema de iarna cu legume - de post

de LopFras in Supe/Ciorbe, 8 Ian 2010 | 5797 vizualizari

 

Aceasta supa este una din cele mai usoare supe. Nu trebuie decat sa curatati ce legume aveti prin frigider, le fierbeti o ora, si apoi le pasati in blender sau in robot. Si gata! aveti o supa consistenta si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr brocoli
  • 200 gr conopida
  • 200 gr dovleac
  • 100 gr fenicul
  • 50 gr telina
  • 100 gr morcov
  • 50 gr pastarnac
  • 50 gr varza
  • conopida
  • 30 gr ghimbir
  • 150 gr cartofi
  • apa
  • sare
  • piper
  • ulei masline
  • crutoane pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de iarna cu legume - de post:

Se curata si se fierb toate legumele timp de o ora la foc mare. Se scurg de zeama si se paseaza in robot sau blender. Se adauga pasta peste zeama ramasa, se mai da un clocot si se condimenteaza dupa gust, neaparat cu cateva linguri bune de ulei de masline. Se serveste fierbinte cu crutoane facute rapid din felii de paine la toaster. Foarte buna si gustoasa, mai ales intr-o sambata de iarna cu nameti la geam si intr-o zi de post.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de iarna cu legume - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

rivka 1

09.01.2010, 01:26

foarte bine arata e super buna sigur, imi place si oala ta de supa

luminita20_2006 1

09.01.2010, 14:19

super supa

LopFras 1

09.01.2010, 15:54

Rivka si Luminita, multumesc pentru aprecieri. sa salut. Lop

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume cu crutoane