Supa crema de iarna cu legume - de post

de LopFras in Supe/Ciorbe, 8 Ian 2010 | 4950 vizualizari

 

Aceasta supa este una din cele mai usoare supe. Nu trebuie decat sa curatati ce legume aveti prin frigider, le fierbeti o ora, si apoi le pasati in blender sau in robot. Si gata! aveti o supa consistenta si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr brocoli
  • 200 gr conopida
  • 200 gr dovleac
  • 100 gr fenicul
  • 50 gr telina
  • 100 gr morcov
  • 50 gr pastarnac
  • 50 gr varza
  • conopida
  • 30 gr ghimbir
  • 150 gr cartofi
  • apa
  • sare
  • piper
  • ulei masline
  • crutoane pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de iarna cu legume - de post:

Se curata si se fierb toate legumele timp de o ora la foc mare. Se scurg de zeama si se paseaza in robot sau blender. Se adauga pasta peste zeama ramasa, se mai da un clocot si se condimenteaza dupa gust, neaparat cu cateva linguri bune de ulei de masline. Se serveste fierbinte cu crutoane facute rapid din felii de paine la toaster. Foarte buna si gustoasa, mai ales intr-o sambata de iarna cu nameti la geam si intr-o zi de post.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de iarna cu legume - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Supa crema de iarna cu legume - de post-0
Supa crema de iarna cu legume - de post-1
Supa crema de iarna cu legume - de post-2
Supa crema de iarna cu legume - de post-3
Supa crema de iarna cu legume - de post-4
Supa crema de iarna cu legume - de post-5
Supa crema de iarna cu legume - de post-6
Supa crema de iarna cu legume - de post-7
Supa crema de iarna cu legume - de post-8

COMENTARII (7)

rivka

rivka 1

09.01.2010, 01:26

foarte bine arata e super buna sigur, imi place si oala ta de supa

luminita20_2006

luminita20_2006 1

09.01.2010, 14:19

super supa

LopFras

LopFras 1

09.01.2010, 15:54

Rivka si Luminita, multumesc pentru aprecieri. sa salut. Lop

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!