Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Simplu de preparat si cu un gust delicios, numai buna pentru zilele friguroase ce au venit peste noi.
Am curatat si spalat bine legumele si le-am pus intr-un vas cu apa, pe foc. Am acopertit vasul cu capacul si am lasat sa fiarba.
In scurt timp, acul indicator a ajuns in zona verde, intrucat si cantitatea de legume si apa e destul de mica si am oprit focul. Cand acul coboara in zona galbena legumele sunt deja fierte.
Dupa ce au fiert si s-au racit nitel, am pus legumele in vasul robotului si le-am pasat.
Acum am adaugat putina sare si ulei de busuioc, ce i-a dat o arma deosebita supei.
Supa am servit-o impreuna cu crutoane de paine.
1
bineinteles, posibilitatea de a combina legumele este infinita
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult