Supa crema de legume de post

de -Miti- in Supe, 23 Noi 2014 | 5747 vizualizari

 

Eram gata de noi experimente cu Salad Chef de la iteleshop.ro si mi s-a parut o provocare de a face o Supa crema de legume, dar nu orice fel de supa, ci una cu cele mai tari radacinoase. Si am taiat morcovi, pastarnac, telina si chiar gulii si mi-a placut usurinta cu care le-a feliat. Gata, de acum las supele creme pe mana Salad Chef-ului.

 

INGREDIENTE

  • 1 litru supa de legume
  • 1 lingura de ulei
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 gulie
  • 1/2 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi
  • sare, dupa gust
  • putin zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume de post:

Curatam toate legumele si le spalam. Le taiem in bucati.


Legumele mai tari, cum ar fi gulia sau telina, se taie in rondele de circa 1 cm, pentru a putea fi feliate mai usor. Cele mai moi, se pot taia in doua.


Fixam forma de taiat cuburi mai mici pe Salad Chef Smart si taiem legumele.


Punem pe foc o craticioara si adaugam lingura de ulei. Calim legumele putin si adaugam supa de legume.


Lasam sa fiarba cam 20 de minute sau pana cand se inmoaie legumele.


Cu un mixer vertical, mixam legumele, pana obtinem consistenta dorita. Adaugam putin zahar si sare dupa gust.


Se serveste calda.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

elucubratiiculinare 1

24.11.2014, 20:46

tanyapatap 1

24.11.2014, 21:06

anca_rm 1

25.11.2014, 08:42

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu taitei de casa.