Supa de spanac cu smantana

de mihaelar63 in Supe, 1 Feb 2015 | 1344 vizualizari

 

Am gasit ieri spanac proaspat la piata din acela bun de la tarani . Chiar la asa ceva imi statea gandul . La ceva verde :d

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac verde
  • 1 os de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei gras mare rosu
  • 200 gr smantana
  • 50 ml ulei
  • sare
  • Pt galuste :
  • 2 oua 
  • 2 linguri de ulei
  • 4 linguri faina alba 
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de spanac cu smantana:


  1. Osul de porc se spala si se pune la fiert in 3 l apa cu sare, daca este nevoie se spumeaza.

  2. Legumele se curata si se spala.

  3. Ceapa, usturoiul se toaca marunt, morcovul si ardeiul cuburi. Se calesc usor in ulei. Peste acestea se adauga zeama fierbinte si osul care a fiert in ea . (eu las pana cand carnea cade de pe os ). Preparati galustele din ou batut, faina, ulei si sare.

  4. Dupa 15 minute cand morcovul este patruns se introduc cu ajutorul unei linguri galustele . La fiecare galusca se introduce lingura in zeama inainte .

  5. La sfarsit se drege supa cu smantana diluata cu apa calda si se introduce spanacul rupt marunt cu mana .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (18)

diaconta 1

02.02.2015, 10:19

N-am facut supa de spanac niciodata asa ca servesc de la tine

merisor 1

02.02.2015, 11:29

Nici eu n-am facut supa de spanac, dar sunt convinsa ca e buna!

mirela0911 1

03.02.2015, 14:35

Nu prea ma impac eu cu spanacul, dar arata tare bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui