Supa crema de linte

de Julie in Supe/Ciorbe, 30 Noi 2010 | 7230 vizualizari

 

Este o supa gustoasa si sanatoasa, lintea fiind bogata in proteine, carbohidrati si fibre.

 

INGREDIENTE

  • 250 g linte verde,
  • 1 ceapa ,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 morcov,
  • sare, piper,vegeta,
  • smantana,
  • crutoane de paine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de linte:

Lintea se lasa la inmuiat 2 ore.Se pune apoi la fiert impreuna cu ceapa, morcovul si ardeiul -spalate, curatate si taiate in bucati mari. Cand lintea s-a inmuiat si legumele au fiert, se da vasul deoparte ,se scurge o parte din apa si se paseaza cu blenderul. Se asezoneaza dupa gust cu sare, piper, vegeta. Se serveste cu toping de smantana si crutoane de paine prajita. Se pot adauga si cateva picaturi cu zeama de lamaie sau putin chimen macinat pentru o aroma mai deosebita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

jolygina 1

02.12.2010, 12:38

arata super

susu 1

03.12.2010, 22:09

O supa usoara, gustoasa si sanatoasa. Imi place foarte mult cu lamaie si menta. Am invatat reteta asta de la o prietena casatorita cu un cetatean turc. Imi plac stelutele din farfurie, ti-au iesit toate felicitari

Julie 1

06.12.2010, 20:24

Multumesc mult tuturor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac copt