Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Punem supa de pui sa fiarba. Cand incepe sa fiarba adaugam mazarea si lasam sa fiarba 10 minute. Adaugam laptele si condimentam. Mai lasam sa fiarba 5 minute, apoi blenduim totul foarte bine. Cartofii se fierb in apa cu sare apoi se fac piure si se lasa la racit. Cand s-au racit se adauga oul, faina, sare si piper dupa gust. Din cartofi se fac galustile ca niste mingiute si se fierb intr-un vas cu apa. Cand se ridica la suprafata galustile sunt gata si se scot. Se pun in supa blenduita si se mai pune pe foc sa dea intr-un clocot.
Si se poate servi!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult