Supa crema de sparanghel

de oanapl in Supe, 4 Mar 2017 | 4031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr sparanghel proaspat
  • 1 ceapa mare
  • 2 tulpini de telina
  • 2 catei de usturoi
  • 350 ml supa de pui
  • 1 lingura cu varf iaurt (grecesc)
  • 25 g unt
  • sare
  • piper negru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sparanghel:

Calesti in unt, ceapa tocata marunt si telina taiata felii, pana cand ceapa este moale. Adaugi usturoiul felii si mai calesti 1 minut. Adaugi supa de pui, putina sare si piper negru si fierbi 5 minute, cu capac.

Intre timp, tai sparanghelul segmente, il pui in oala si continui fierberea cu capac, inca aproximativ 10-15 minute. Verifici sa fie fiert sparanghelul. Pastrezi cateva bucatele de sparanghel pentru ornat si mixezi continutul oalei, in blender, pana obtii o crema fina. Adaugi sare si piper dupa gust.

Adaugi iaurtul (dizolvat inainte cu 3-4 linguri supa fierbinte) si omogenizezi. Ornezi supa cu bucatelele de sparanghel.

 

Servesti supa cu crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa de fructe de mare