Supa cu broccoli japonez si piept de pui

de mihaelar63 in Supe, 10 Dec 2016 | 8346 vizualizari

 

 Am preparat aceasta supa cu ultimele broccoli rabe. Se mai numeste si broccoli japonez.  Pana nu a intrebat o Bucatarasa din Italia daca aici se gaseste asa ceva, nici nu stiam denumirea. Sincer, am crezut ca nu stiu eu sa ingrijesc planta sa-mi faca  buchete frumoase de broccoli. Aici vedeti diferenta: http://www.rvgoddess.com/FOOD/INGREDIENTS/Broccoli_Broccolini_Brocoli_Rabe.aspx .
Cert este ca are o savoare deosebita, cultivat in gradina proprie. Noi ne-am indragostit de aceasta verde si sanatoasa leguma. Din pana de timp, am renuntat la radacinoase, asa s-a nascut o noua reteta de supa ,, Made by Miha'' :d

 

INGREDIENTE

  • 500 gr broccoli rabe
  • 500 gr piept de pui
  • 4 catei usturoi
  • 2 cartofi
  • 2 cepe verzi
  • 1 gogosar
  • 50 ml ulei masline
  • iaurt grecesc sau smantana
  • 1 varf praf turmeric
  • lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu broccoli japonez si piept de pui:

  1.  Se spala si se curata legumele.
  2. Ceapa si usturoiul se toaca si se calesc usor.
  3. Adaugati gogosarul taiat cuburi mai mari.
  4. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste impreuna cu legumele.
  5. Se pun 2 l apa calda. Sarati.
  6. Adaugati si cartofii taiati cuburi.
  7. Fierbeti 15-20 minute. Sarati.
  8. Taiati tijele de broccoli mai marunt.
  9. In cazul in care carnea si cartofii sunt patrunse, se adauga broccoli .
  10. Se dilueaza iaurtul sau smantana (amestecate cu turmeric) cu zeama calda si se adauga la supa.
  11. Piparati si acriti dupa gust cu zeama de lamaie.
  12. Gustati si sarati daca mai este nevoie.   

                Pofta Buna !!!!    

TIPS-URI

1

Pentru a grabi fierberea, adaugati apa clocotita obtinuta cu ajutorul fierbatorului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu broccoli japonez si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu magiun si nuci

de Miha 9

ieri la 21:27

Gogosi pufoase

ieri la 20:06

Trandafir placinta cu crema de vanilie si afine

ieri la 17:45

Placinta cu vanilie - reteta unui desert de casa savuros

ieri la 08:43

Prajitura cu foi de bezea, nuca si cacao

pe 20.04 la 21:38

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii