Supa cu broccoli japonez si piept de pui

de mihaelar63 in Supe, 10 Dec 2016 | 1254 vizualizari

 

 Am preparat aceasta supa cu ultimele broccoli rabe. Se mai numeste si broccoli japonez.  Pana nu a intrebat o Bucatarasa din Italia daca aici se gaseste asa ceva, nici nu stiam denumirea. Sincer, am crezut ca nu stiu eu sa ingrijesc planta sa-mi faca  buchete frumoase de broccoli. Aici vedeti diferenta: http://www.rvgoddess.com/FOOD/INGREDIENTS/Broccoli_Broccolini_Brocoli_Rabe.aspx .
Cert este ca are o savoare deosebita, cultivat in gradina proprie. Noi ne-am indragostit de aceasta verde si sanatoasa leguma. Din pana de timp, am renuntat la radacinoase, asa s-a nascut o noua reteta de supa ,, Made by Miha'' :d

 

INGREDIENTE

  • 500 gr broccoli rabe
  • 500 gr piept de pui
  • 4 catei usturoi
  • 2 cartofi
  • 2 cepe verzi
  • 1 gogosar
  • 50 ml ulei masline
  • iaurt grecesc sau smantana
  • 1 varf praf turmeric
  • lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu broccoli japonez si piept de pui:


  1. Se spala si se curata legumele.

  2. Ceapa si usturoiul se toaca si se calesc usor.

  3. Adaugati gogosarul taiat cuburi mai mari.

  4. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste impreuna cu legumele.

  5. Se pun 2 l apa calda. Sarati.

  6. Adaugati si cartofii taiati cuburi.

  7. Fierbeti 15-20 minute. Sarati.

  8. Taiati tijele de broccoli mai marunt.

  9. In cazul in care carnea si cartofii sunt patrunse, se adauga broccoli .

  10. Se dilueaza iaurtul sau smantana (amestecate cu turmeric) cu zeama calda si se adauga la supa.

  11. Piparati si acriti dupa gust cu zeama de lamaie.

  12. Gustati si sarati daca mai este nevoie.


Pofta Buna !!!!

 

TIPS-URI

1

Pentru a grabi fierberea, adaugati apa clocotita obtinuta cu ajutorul fierbatorului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu broccoli japonez si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

12.12.2016, 23:57

Bya , te astept cu mare drag !!!

mirela0911 1

13.12.2016, 10:21

Tare bine arată!

dantes 1

14.12.2016, 16:57

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa din rasol de vitel cu zdrente de ou