Supa cu galuste

de Adele in Supe, 21 Noi 2015 | 1800 vizualizari

 

Este preferata mea in absolut ,mai ales cand afara vremea este rece :X P.S facuta cu carne de pui din Romania :P

 

INGREDIENTE

  • Pentru supa :
  • 2 -3 bucati de aripi de pui.
  • 2 morcovi.
  • 1 cartof potrivit.
  • 1 ceapa.
  • patrunjel.
  • sare.
  • Pentru galuste:
  • 200-250 gr de gris.
  • 2 oua.
  • sare .
  • piper.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste:

Pentru inceput se spala bine aripile si se curata ,se pun intr-o oala cu apa rece,intre timp se curata morcovii,cartoful si ceapa ,se pun la fiert intregii.Se lasa la fiert aproximativ o ora (la foc potrivit ) dupa care se potriveste de sare .


Intr-un vas mai mic se bat ouale cu sare si piper (dupa gust) se adauga grisul si se amesteca bine ,compozitia nu trebuie sa fie nici prea moale ,nici prea tare ,deci potrivita .Se da focul la mic ,cu o lingura uda se formeaza galustele ,cu ajutorul mainilor le dam de pe lingura si le punel la fiert in oala cu supa .Se fierb cateva minute dupa care se da supa la o parte.La final se adauga patrunjel tocat marunt.


 

TIPS-URI

1

Ceapa se poate scoate daca nu este pe placul vostru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Adele 1

23.11.2015, 14:41

Ela

mihaelar63 1

29.11.2015, 00:26

Si a mea
Iubi-draga cu atat mai mult iti place ca ai ingredientele preferate

Adele 1

29.11.2015, 07:57

Miha

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste