Supa cu smantana

de nyana in Supe/Ciorbe, 2 Dec 2009 | 4835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura faina
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 telina
  • o ceapa mica
  • 2-3 cartofi (in functie de oala)
  • 1 foaie dafin
  • sare ,otet,4linguri smantana (sau chiar mai mult)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu smantana:

Se rumeneste faina in uleiul incins iar apoi se adauga apa.Se curata legumele si se taie marunt apoi se pun la fiert si cu foaia de dafin. Cand zarzavatul este fiert se da gust supei cu o lingurita/ lingura de otet ( dupa gust) si sare iar apoi se iau 2-3 linguri de zeama din supa si se amesteca cu smantana iar dupa aceea se pune peste supa si se da in clocot si POFTA BUNA

 

TIPS-URI

1

cu cat este mai multa smantana cu atat este mai buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

brie 1

03.12.2009, 10:59

faina supa

ionix 1

05.12.2009, 13:50

vreau si yo

Michelle 1

06.12.2009, 21:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Groszek ptysiowy - fulgi pufosi pentru supa