Supa cu tortellini si fasole verde

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 22 Ian 2017 | 4075 vizualizari

 

 O supa ce te scoate din incurcatura cand doresti sa prepari ceva fara prea mari dureri de cap. Ador tortellini, atat in supe, cat si ca fel principal. Ineditul supei cu tortellini consta in surpriza de a gasi gustul de branza, in asemenea preparat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg os de vitel cu carne
  • 2 morcovi mari
  • 2 foi dafin
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 lingurita cimbrisor salbatic uscat
  • 250 tortellini [ cu ricotta si spanac]
  • 250 fasole verde congelata
  • 250 ml sos de rosii pentru ciorbe https://www.bucataras.ro/retete/sos-de-rosii-pentru-ciorbe-35685.html
  • sare de Himalaya
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu tortellini si fasole verde:

  1. Am spalat oasele de vitel si le-am pus la fiert in apa cu sare si foi de dafin.
  2. Se curata legumele si se spala.
  3. Feliati morcovul si telina.
  4. Dupa ce oasele au fiert 45 minute, se adauga morcovul si telina feliate. Ceapa se pune intreaga.
  5. Dupa 15 minute, verificati si, daca morcovul este aproape fiert, se pun si tortellini + fasolea verde. Mai fierbeti 8-10 minute, la foc domol.
  6. Dati aroma cu cimbrisor salbatic.
  7. Ceapa intreaga si foile de dafin se scot din supa.
  8. Gustati, sarati daca este nevoie. Piperati.
  9. La servire, decorati cu verdeata.

TIPS-URI

1

In luna mai recoltati cimbrisor salbatic. Uscati la umbra in loc aerisit. Este delicios in preparate. Are o aroma mai parfumata ca a cimbrului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu tortellini si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii de iarna