Supa cu tortellini si fasole verde

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 22 Ian 2017 | 582 vizualizari

 

 O supa ce te scoate din incurcatura cand doresti sa prepari ceva fara prea mari dureri de cap. Ador tortellini, atat in supe, cat si ca fel principal. Ineditul supei cu tortellini consta in surpriza de a gasi gustul de branza, in asemenea preparat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg os de vitel cu carne
  • 2 morcovi mari
  • 2 foi dafin
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 lingurita cimbrisor salbatic uscat
  • 250 tortellini [ cu ricotta si spanac]
  • 250 fasole verde congelata
  • 250 ml sos de rosii pentru ciorbe https://www.bucataras.ro/retete/sos-de-rosii-pentru-ciorbe-35685.html
  • sare de Himalaya
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu tortellini si fasole verde:


  1. Am spalat oasele de vitel si le-am pus la fiert in apa cu sare si foi de dafin.

  2. Se curata legumele si se spala.

  3. Feliati morcovul si telina.

  4. Dupa ce oasele au fiert 45 minute, se adauga morcovul si telina feliate. Ceapa se pune intreaga.

  5. Dupa 15 minute, verificati si, daca morcovul este aproape fiert, se pun si tortellini + fasolea verde. Mai fierbeti 8-10 minute, la foc domol.

  6. Dati aroma cu cimbrisor salbatic.

  7. Ceapa intreaga si foile de dafin se scot din supa.

  8. Gustati, sarati daca este nevoie. Piperati.

  9. La servire, decorati cu verdeata.

 

TIPS-URI

1

In luna mai recoltati cimbrisor salbatic. Uscati la umbra in loc aerisit. Este delicios in preparate. Are o aroma mai parfumata ca a cimbrului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu tortellini si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

mihaelar63 1

24.01.2017, 00:00

Rocsi

Camelya 1

24.01.2017, 10:42

Cat de bine arata supica!

Panacris 1

26.07.2017, 18:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Dal Shorva- supa de linte indiana