SUPA DE CARNE CU TAIETEI DE CLATITE

de Roda in Supe, 24 Iun 2009 | 4460 vizualizari

SUPA DE CARNE CU TAIETEI DE CLATITE

 

Este o supa picanta si satioasa!

 

INGREDIENTE

  • 800g.pulpa de porc cu os ,
  • 400g.os de vita cu maduva,
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingurita boabe de piper,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 lingurita pasta de ardei iute ,
  • 1/2 lingurita nucsoara,
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat,
  • 2-3 morcovi,
  • 1 radacina de patrunjel,
  • 1 ceapa ,
  • 1 telina,
  • 1 gulie,
  • patrunjel verde tocat,
  • 1 bucata de varza creata ;
  • Pentru taietei;
  • 4 clatite sarate;
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SUPA DE CARNE CU TAIETEI DE CLATITE:

1.Se spala carnea si osul de vita si se pun intr-o cratita mai mare.2.5 l. apa se toarna peste carne si se pune cratita la fiert ,pe foc mic, pana se aduna spuma.


2.Dupa ce se aduna spuma, se adauga in cratita sare, piper,usturoiul curatat si taiat in doua , crema de ardei iute,ghimbirul si nucsoara.Se lasa sa fiarba , la foc mic, inca 50 de minute pana cand carnea este fiarta pe jumatate.


3.Se curata zarzavaturile si se adauga in cratita:morcovii se taie in 4, iar restul legumelor taiate in doua si se continua fierberea inca 1 ora.Se ia cratita de pe foc si se lasa 15 minute sa se limpezeasca.Se strecoara supa.


4.Clatitele sarate se taie ca si taieteii in fasii subtiri, se repartizeaza in 6 farfurii, se adauga morcovii si supa fierbinte.Se presara patrunjel verde tocat.


Obs:Carnea de porc se serveste separat cu sos si cu restul de legume fierte in supa sau insotita de garnitura dupa plac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE CARNE CU TAIETEI DE CLATITE" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bucataras 1

24.06.2009, 15:35

trebuie s-o execut, cum ar zice Oana ... cu ce o acresc? sau nu mai trebuie

Roda 1

24.06.2009, 15:45

Nu se acreste, cel putin noi asa o mancam,dar daca iti plac supele acrite, nici-o problema, acresti cu otet ,nu cu lamaie sau cu putin bors.Sa-mi spui daca ti-a placut dupa ce o "executi",bine?

Panacris 1

29.04.2014, 20:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu legume