Supa de cartofi cu carnati afumati

de alinutzika in Supe, 16 Dec 2011 | 4224 vizualizari

 

O supa care imi place mult, datorita gustului de carnat proaspat afumat, imbinat cu gustul dulce de lapte...

 

INGREDIENTE

  • carnat proaspat, taiata rondele mari
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei (sau 1 lingura pasta de ardei)
  • 3-4 cartofi mari
  • 1 cana mare de lapte proaspat (250 ml)
  • leustean (eu am pus uscat), putin tarhon (uscat)
  • sare, piper, vegeta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu carnati afumati:

Se toaca ceapa, ardeiul, iar morcovul se taie rondele. Se pun la calit in putin ulei de masline. Se adauga carnatul taiat, si se lasa la prajit toate acestea, la foc mic.


Cand sunt calite bine, se adauga cartofii, taiati cubulete. Se mai lasa putin la prajit (5 minute), avand grija sa nu se prinda de cratita. Se condimenteaza, apoi se adauga laptele. Se amesteca bine toate, apoi se umple oala cu apa.


La sfarsit, se adauga leusteanul si tarhonul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

alinutzika 1

17.12.2011, 15:05

va multumesc, fete dragi! Mihaela, "carliontelu' meu" vrea zilnic supe sau ciorbe..

Cris2711 1

17.12.2011, 15:09

si eu vreau asa o bunatate de supa

mamaieelena 1

04.01.2012, 19:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema cu cartofi