Supa de ceapa

de Sidy in Supe, 5 Sep 2010 | 2247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 3 l supa de carne
  • 100 g parmezan
  • 1 paine bagheta
  • 2 linguri unt
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ceapa:

Ceapa poate sa fie doar alba sau puteti sa puneti si ceapa rosie.


Se curata ceapa si se taie in doua , apoi se taie rondele subtiri.


Curatam si usturoiul si unul il taiem marunt.


Punem la topit untul si calim ceapa si catelul de usturoi pina devine ceapa sticloasa.


Adaugam vinul si lasam sa dea 2-3 clocote.Punem supa de carne peste ceapa amestecam si daca e cazul mai adaugam putina sare. Acoperim si lasam sa fiarba 20-30 de minute.


Bagheta o taiem felii pe care le punem la prajit. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti le dam , le frecam cu catelul de usturoi.


Intr-un bol punem doua polonice cu supa de ceapa asezam painea prajita deasupra si punem pe ea parmezan din abundenta.


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Daca supa este fierbinte , parmezanul de pe paine se va topi. Daca supa nu e foarte fierbinte, se poate da bolul la microunde pentru un minut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

biancas76 1

05.09.2010, 23:38

Nu am mancat dar cu siguranta e buna. Mie imi place ceapa.

nadina73 1

05.09.2010, 23:54

tare ma tenteaza ca vad ca se face nu gluma ,crd ca am sa incerc si eu

Laly 1

07.09.2010, 00:16

vin si eu la un castronel

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu orez