Supa de ciuperci cu muschiulet de porc

de noiinbucatarie in Supe, 12 Apr 2016 | 710 vizualizari

 

Cea mai gustoasa supica, si a fost prima data cand cand am facut-o. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/supa-de-ciuperci-cu-muschiulet-de-porc/

 

INGREDIENTE

  • 2 borcanele de ciuperci de 280 de gr
  • 300-400 g muschiulet de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2-3 catei de usturoi
  • 50 de ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ciuperci cu muschiulet de porc:

Mai intai punem uleiul la incins. Ceapa o taiem in cubulete mici si o punem la calit impreuna cu ciupercile scurse bine de zeama.


Lasam 5-6 minute, apoi adaugam jumatate din cantitatea de leustean tocat marunt, morcovul si usturoiul rase prin razatoarea mica si mai lasam inca 10 minute la calit.


Adaugam 2 cani de apa si lasam la fiert. Separat feliem muschiuletul de porc si il punem la prajit in ulei incins. Cand este gata, prajit, il taiem in bucati mai mici si il punem in ciorba.


Daca mai este nevoie, puteti sa mai adaugati apa. Cand este supa gata si ciupercile sunt fierte, adaugam si restul de leustean si putem stinge focul.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui muschiuletul de porc cu carne de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

12.04.2016, 16:48

Bunica 1

12.04.2016, 17:06

O bunătate de supă!

noiinbucatarie 1

12.04.2016, 20:17

Merci!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole a la grec