Supa de curcan

de Zamfira in Supe, 24 Dec 2012 | 3248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan (pulpe, aripi)
  • 1/2 telina radacina
  • 3-4 morcovi
  • ceapa
  • ardei kapia
  • ardei verde
  • o rosie
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan:

Spalam carnea de curcan (am pus doua pulpe) si o punem la fiert in 4 l apa. Cand incepe sa fiarba o spumam de spuma formata. Curatam, spalam legumele, le portionam (bucati portivite), ceapa ramane intreaga. Fierbem supa aproximatic 90 minute (carnea de curcan este putin mai tare decat puiul). In final adaugam taitei sau galuste, sare dupa gust si patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa din aripi de curcan cu tascute