Supa de curcan

de Irina in Supe, 10 Oct 2013 | 9825 vizualizari

 

Am facut o supa tare buna, cu cateva legume si niste carnita de curcan.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de carne (partea din spate)
  • 3 morcovi
  • 1 ardei capia
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1 rosie
  • 1 legatura de leustean
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan:

Am spalat carnea de curcan si am pus-o in vasul cu apa rece pe foc. Am acoperit cu capacul si am lasat-o la foc mediu, pana acul indicator a ajuns spre sfarsitul zonei verzi. Am oprit focul si am lasat carnea sa se patrunda bine.

Daca as fi folosit carne de pui, care fierbe mai repede, as fi pus legumele la fiert mai repede, imediat dupa ce am spumuit.

Legumele curatate si spalate le-am adaugat in vas abia dupa ce acul indicator a coborat in zona galbena, pentru a fi sigura ca imi fierbe bine carnea. Am pus din nou vasul pe foc, am acoperit cu capacul si dupa ce acul a intrat in zona verde am oprit focul. Supa se prepara in continuare.

Aproape de final am adaugat si rosia taiata cubulete si am acoperit din nou cu capacul.

Ca de obicei, cand acul a ajuns in zona galbena a butonului am ridicat capacul, am adaugat sare si am presarat verdeata tocata.

Desi supele se strecoara de legume, eu am preferat sa pun si cateva bucati din fiecare leguma atunci cand am servit supa si carnita curatata de pe oase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole, de post
  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte in oala Zepter