Supa de curcan

de Irina in Supe, 10 Oct 2013 | 6931 vizualizari

 

Am facut o supa tare buna, cu cateva legume si niste carnita de curcan.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de carne (partea din spate)
  • 3 morcovi
  • 1 ardei capia
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1 rosie
  • 1 legatura de leustean
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan:

Am spalat carnea de curcan si am pus-o in vasul cu apa rece pe foc. Am acoperit cu capacul si am lasat-o la foc mediu, pana acul indicator a ajuns spre sfarsitul zonei verzi. Am oprit focul si am lasat carnea sa se patrunda bine.


Daca as fi folosit carne de pui, care fierbe mai repede, as fi pus legumele la fiert mai repede, imediat dupa ce am spumuit.


Legumele curatate si spalate le-am adaugat in vas abia dupa ce acul indicator a coborat in zona galbena, pentru a fi sigura ca imi fierbe bine carnea. Am pus din nou vasul pe foc, am acoperit cu capacul si dupa ce acul a intrat in zona verde am oprit focul. Supa se prepara in continuare.


Aproape de final am adaugat si rosia taiata cubulete si am acoperit din nou cu capacul.


Ca de obicei, cand acul a ajuns in zona galbena a butonului am ridicat capacul, am adaugat sare si am presarat verdeata tocata.


Desi supele se strecoara de legume, eu am preferat sa pun si cateva bucati din fiecare leguma atunci cand am servit supa si carnita curatata de pe oase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Krystyan Trendy 1

30.10.2013, 08:21

imi place supa

Pushaa 1

20.12.2013, 13:19

noiinbucatarie 1

29.03.2017, 10:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan