Supa de curcan

de susu in Supe/Ciorbe, 6 Apr 2010 | 5462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan piept, pulpe sau tacimuri  
  • o ceapa zdravana
  • 4  morcovi  
  • 1 buc. pastirnac
  • 1 buc telina mai mica
  • 2 buc  cartofi
  • 2 buc radacina de patrunjel
  • 1/4 lingurita piper vegeta
  • patrunjel verde
  • 1 cub concentrat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan:

Carnea se spala si se pune la fiert intr-o oala maricica, se fierbe la foc mic, se spumeaza. Dupa ce a disparut spuma complet, se adauga zarzavatul curatat si spalat morcovii se taie felii sau bucati mai mari la fel si patrunjelul, pastirnacul, cartoful si telina si se adauga condimente. Eu le-am taiat cu aparatul de forme pentru un aspect placut. Am Pentru reusita se fierbe la foc mic pentru a iesi limpede. Carnea de curcan fierbe mai greu asa ca necesita mai mult timp. Dupa fierbere se strecoara prin tifon si se fierb taitei sau galustele la foc domol.
Se serveste cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Teo 1

07.04.2010, 22:00

ciorba de curcan? cine nu ar vrea?

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 11:06

inghit in sec.....................eu am facut de paste friptura ce curcan....................

mihaelar63 1

12.04.2010, 01:00

nu-i bai ca e cu piept , chiar asa imi place .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu zucchini, orez si smantana