Supa de mazare

de yammy in Supe/Ciorbe, 1 Dec 2009 | 6233 vizualizari

 

Calda e namaipomenita

 

INGREDIENTE

  • 500 g de mazare verde boabe,
  • 1 ceapa,
  • 4 morcovi,
  • 1 legatura patrunjel,
  • sare,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de mazare:

Se taie marunt ceapa si se inabusa in ulei impreuna cu morcovii taiati tot marunt. Cand s-au calit, se sting cu apa necesara pentru supa. Se adauga mazarea si se lasa sa fiarba pana se inmoaie. Se potriveste de sare si se serveste cu verdeata pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mazare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

yammy 1

02.12.2009, 15:19

Da e mai sanatos daca sunt fierte..acuma depinde de fiecare. Pe reteta asta se pot face si variatiuni...cu cartofi sau fara, chiar cu varza si conopida,brocoli....etc

luminita20_2006 1

02.12.2009, 20:41

imi place ideea trebuie sa incerc

Bucataras Dragos 1

12.12.2009, 19:52

poza e delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de mazare cu taitei