Supa de curcan cu fasole verde si smantana

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 25 Sep 2015 | 1000 vizualizari

 

Mereu cand fac supa de carne limpede din carne de pasare prepar mai multa zeama . Prima zi merge cu galuste sau taitei iar a doua zi o transform . Mai pun o leguma si smntana si automat am o alta supa fara prea mare efort .

 

INGREDIENTE

  • 2 l zeama limpede din carne de curcan si legume + doi morcovi ce au fiert in ea
  • 500 gr piept curcan fiert
  • 500 gr fasole verde fideluta [ eu am avut din gradina]
  • 1/2 ardei rosu
  • frunze telina
  • sare
  • zeama lamaie optional
  • usturoi tocat optional
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu fasole verde si smantana:


  1. Am curatat , spalat si rupt marunt fasolea verde [ imi place in bucati de 2-3 cm ]

  2. Se pune fasolea la fiert in foarte putina apa cu sare .

  3. Pieptul de curcan se taie cubulete .

  4. Ardeiul se curata , se spala si se taie julien .

  5. Verdeata se spala .

  6. Infierbantati zeama limpede de carne .

  7. Adugati in ea ardeiul rosu , morcovul taiat cubulete mici ,cuburile de carne si fasolea verde .Dati un clocot impreuna zeama cu legume si carne .

  8. Dregeti supa cu smantana .

  9. Serviti supa de curcan cu fasole verde asezonata cu frunze de telina verde .

  10. Daca va place puteti folosi usturoi tocat sau zeama de lamaie .

 

TIPS-URI

1

Pentru a nu forma cocoloase, smantana se dilueaza cu putina zeama calda de supa si se aduga in oala amestecand incet .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu fasole verde si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

25.09.2015, 22:41

Cleme , combinatii si permutari ))

mihaelar63 1

25.09.2015, 22:42

Delia sunt sigura ca este pe placul vostru . Sa faci si sa ne arati cum ti-a iesit

mihaelar63 1

25.09.2015, 22:44

Delia sunt sigura ca este pe placul vostru . Sa faci si sa ne arati cum ti-a i

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ardei umpluti cu carne de curcan