Supa de curcan cu fasole verde si smantana

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 25 Sep 2015 | 1349 vizualizari

 

Mereu cand fac supa de carne limpede din carne de pasare prepar mai multa zeama . Prima zi merge cu galuste sau taitei iar a doua zi o transform . Mai pun o leguma si smntana si automat am o alta supa fara prea mare efort .

 

INGREDIENTE

  • 2 l zeama limpede din carne de curcan si legume + doi morcovi ce au fiert in ea
  • 500 gr piept curcan fiert
  • 500 gr fasole verde fideluta [ eu am avut din gradina]
  • 1/2 ardei rosu
  • frunze telina
  • sare
  • zeama lamaie optional
  • usturoi tocat optional
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu fasole verde si smantana:


  1. Am curatat , spalat si rupt marunt fasolea verde [ imi place in bucati de 2-3 cm ]

  2. Se pune fasolea la fiert in foarte putina apa cu sare .

  3. Pieptul de curcan se taie cubulete .

  4. Ardeiul se curata , se spala si se taie julien .

  5. Verdeata se spala .

  6. Infierbantati zeama limpede de carne .

  7. Adugati in ea ardeiul rosu , morcovul taiat cubulete mici ,cuburile de carne si fasolea verde .Dati un clocot impreuna zeama cu legume si carne .

  8. Dregeti supa cu smantana .

  9. Serviti supa de curcan cu fasole verde asezonata cu frunze de telina verde .

  10. Daca va place puteti folosi usturoi tocat sau zeama de lamaie .

 

TIPS-URI

1

Pentru a nu forma cocoloase, smantana se dilueaza cu putina zeama calda de supa si se aduga in oala amestecand incet .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu fasole verde si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

25.09.2015, 22:41

Cleme , combinatii si permutari ))

mihaelar63 1

25.09.2015, 22:42

Delia sunt sigura ca este pe placul vostru . Sa faci si sa ne arati cum ti-a iesit

mihaelar63 1

25.09.2015, 22:44

Delia sunt sigura ca este pe placul vostru . Sa faci si sa ne arati cum ti-a i

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de zarzavaturi