Supa de curcan cu galuste

de ela in Supe, 7 Dec 2011 | 2577 vizualizari

 

tare buna....nu mai facusem supa cu galuste de o eternitate...

 

INGREDIENTE

  • 1 aripa de curcan
  • 2 morcovi
  • 1 fir praz
  • 2 cartofi
  • 2 bucati radacina patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • patrunjel tocat
  • 1 ardei capia
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 oua
  • 11-12 linguri rase gris
  • 1 lingurita ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu galuste:

Curatam legumele si le taiem bucati mai mici. Punem la fiert legumele cu carnea.Cand incepe apa sa fiarba, condimentam dupa gust. Lasam pe foc pana se inmoaie carnea. Scoatem legumele din supa si strecuram zeama apoi punem din nou pe foc.


Batem ouale cu sare, adaugam gris treptat, pana compozitia devine densa dar nu tare, adaugam uleiul si cu o lingurita luam din compozitie si punem in supa care clocoteste. Acoperim cu un capac si se lasa sa fiarba pana galustele cresc in volum si devin moi si pufoase. Mai condimentam daca trebuie.


Servim calda, cu patrunjel tocat.


 

TIPS-URI

1

daca galustele sunt prea tari, turnam apa rece peste ele si lasam sa fiarba pana se inmoaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

ela 1

08.12.2011, 17:25

Cris,bag de seama ca iti este foame

Cris2711 1

08.12.2011, 17:28

Ela cand este vorba de asa o supa

ela 1

08.12.2011, 17:42

tare buna a mai fost,de cand nu mai facusem galuste,credeam ca nu o sa imi iese cum trebuie,dar au iesit exact cum trebuie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste cu carne de pasare