Supa de curcan cu galuste

de Lau in Supe, 6 Feb 2013 | 2809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan(eu am folosit de la 1 tacam)
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • praz
  • 2 catei ustuoi
  • 2 cartofi
  • radacina de telina
  • sare
  • piper boabe
  • galuste
  • 2 oua
  • 6 linguri de gris
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu galuste:

Spalam carnea si o punem la fiert in apa cu sare.


Spumam de cate ori este nevoie.


Adaugam zarzavatul(curatat si spalat)usturoiul intreg si piperul boabe,lasam sa fiarba la foc mic,dupa care strecuram.


GALUSTE-batem ouale cu putina sare,adaugam treptat grisul,piperul si amestecam bine.


Dupa ce a fiert carnea,(si am strecurat-o)adaugam 1 cana de apa si punem din nou pe foc,adaugam galustele cu o lingurita, si lasam sa fiarba cca 10 min.


La final adaugam patrunjel verde tocat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

jolygina 1

06.02.2013, 16:57

DIANA B 1

06.02.2013, 17:20

Buna supica , cui ii place

Lau 1

06.02.2013, 20:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan