Supa de gaina cu taitei de casa

de mirela0911 in Supe, 21 Mar 2011 | 5686 vizualizari

 

O supa atat de bunaaaa.......

 

INGREDIENTE

  • carne de gaina
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • sare
  • taitei de casa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina cu taitei de casa:

Se pune carnea de gaina (eu am avut o pulpa intreaga taiata in doua si o aripa) la fiert intr-o oala de 4-5 litri. Se spumeaza de cate ori este cazul. Pe la jumatatea timpului de fierbere se adauga legumele taiate (morcovii felii, restul se pot lasa intregi). Intre timp se adauga si sare. Eu am lasat-o la fiert aproximativ 2 ore ca sa fie carnea bine fiarta deoarece am folosit-o pentru felul doi.

Taiteii de casa se pun la fiert separat in apa cu sare. Se strecoara si se da sub un jet de apa rece.

Intr-o alta oala se pune supa strecurata, se adauga taiteii si se lasa sa fiarba foarte putin impreuna, se mai sareaza daca este cazul, se pun morcovii si se presara cu patrunjel tocat marunt.

Cui ii place poate servi cu piper macinat presarat deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de salata verde