Supă de legume cu găluște

de Satisfyyourcravings in Supe, 7 Apr 2014 | 4832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapă mare, tocată mărunt
  • 2 morcovi tăiați rondele
  • 1 păstârnac, ras
  • 1/2 rădăcină de țelină, rasă
  • 1 roșie, tăiată cuburi
  • sare/piper

Pentru găluște:

  • 2 ouă
  • 100 grame griș
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de legume cu găluște:

Legumele se fierb în 2 litri de apă, la foc mic, timp de 20 de minute. 

Se adaugă uleiul și sare. 

Se separă gălbenușurile de albușuri. 

Gălbenușurile se amestecă cu făină, iar separat se bat albușurile până formează creste moi. Se încorporează albușurile în compoziția de gălbenușuri, amestecând ușor. 

Cu o lingură, se formează găluștele și se adaugă în supa. 

Se fierb 10-15 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de legume cu găluște" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa limpede de gaina