Supa de peste

de ianculubita in Supe, 2 Mar 2014 | 1643 vizualizari

 

Aceasta supa am facut-o altfel decat as fi facut-o de obicei dar pentru ca am un"pacient"langa mine,trebuie sa ma ocup si de regimul lui si sa stiti ca nu a fost rea de loc,chiar foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 cap de novac
  • 1/2 cap de somn
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 telina mica
  • 1 lingura unt
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 2 cartofi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de peste:

La inceput punem intr-o oala sa fiarba 20 min capurile spalate dupa care le scoatem fara sa aruncam apa iar dupa ce s-au mai racorit dezosam carnea si lasam deoparte


In oala pentru supa punem untul iar cand se incinge adaugam legumele taiate cubulete mici sau rase, impreuna cu putina apa si lasam sa se inabuseasca incet; adaugam apoi apa de la fiertul capurilor, in functie de marimea vasului; cand incepe sa fiarba adaugam carnea de peste, condimentam iar dupa cateva clocote oprim focul si servim cu verdeata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

deyutzky 1

02.03.2014, 22:44

imi place

ianculubita 1

03.03.2014, 08:20

_Alina_ 1

03.03.2014, 11:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Kedgeree cu peste, fasole pastai si spanac