Supa de peste

de ianculubita in Supe, 2 Mar 2014 | 4260 vizualizari

 

Aceasta supa am facut-o altfel decat as fi facut-o de obicei dar pentru ca am un"pacient"langa mine,trebuie sa ma ocup si de regimul lui si sa stiti ca nu a fost rea de loc,chiar foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 cap de novac
  • 1/2 cap de somn
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 telina mica
  • 1 lingura unt
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 2 cartofi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de peste:

La inceput punem intr-o oala sa fiarba 20 min capurile spalate dupa care le scoatem fara sa aruncam apa iar dupa ce s-au mai racorit dezosam carnea si lasam deoparte

In oala pentru supa punem untul iar cand se incinge adaugam legumele taiate cubulete mici sau rase, impreuna cu putina apa si lasam sa se inabuseasca incet; adaugam apoi apa de la fiertul capurilor, in functie de marimea vasului; cand incepe sa fiarba adaugam carnea de peste, condimentam iar dupa cateva clocote oprim focul si servim cu verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de peste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de peste ca la Szeged