Supa de legume cu galuste de gris

de Gicuta69 in Supe, 2 Sep 2015 | 1851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un morcov
  • o radacina de patrunjel
  • o telina mica
  • o ceapa
  • ardei rosu si verde
  • 500 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • o legatura patrunjel
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 7-8 linguri gris
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu galuste de gris:

Legumele se curata se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert în 3-4 litri de apă cu puţină sare şi se lasă să fiarbă încet, pe foc mic.


Intre timp pregatim galustile: batem ouale cu un praf de sare, adaugam cele 2 linguri de ulei si grisul lingura cu lingura. Cand legumele s-au inmuiat,luam cu lingura din compozitie si turnam in supa fierbinte. Punem capacul si lasam la foc mic. Cat timp fierb galustile le stropim de 2-3 ori cu apa rece. Cand sunt pe jumatate fierte adaugam sucul de rosii, condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba in continuare.Cand supa este gata adaugam patrunjelul tocat. Se poate sevi rece sau calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

02.09.2015, 23:00

T I M E A 1

02.09.2015, 23:09

mihaelar63 1

04.09.2015, 13:26

Preferata mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taietei de casa