Supa de legume cu taietei

de cristinutanicolita in Supe/Ciorbe, 27 Feb 2020 | 2350 vizualizari

 

Unde-i ordin, nu-i tocmeală 🙂 Cand printesele vor supa cu taietei fara legume, mami execută !

 

INGREDIENTE

  • Morcov
  • Ceapa
  • Ardei
  • 2 oua
  • 6 lg faină
  • Ulei
  • Apa
  • Sare
  • Pătrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu taietei :

Legumele se curata, se spală și se pun la fiert in apa cu sare.

Cat timp fierb legumele se fac taietei. 

Intr-un castron se pune faina, ouale si un praf de sare. Se frământă un aluat elastic și nelipicios. Se întinde o foaie subtire, pa masa infainata si Se lasa sa se usuce. Se taie taietei cu cutitul sau cu forma. 

Un morcov mai mare se curata, se da pe razatoare si se caleste in ulei. După ce s-a rumenit morcovul se strecoară uleiul.  

Cand legumele au fiert se scot ,se adaugă taietei, uleiul si se potriveste gustul de sare. 

La sfârșit se adaugă pătrunjel. 

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu taietei " nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei