Supa rapida de peste cu legume

de Corinuta in Supe/Ciorbe, 28 Aug 2010 | 1817 vizualizari

 

Mi-ati facut pofta de supa de peste....eu am gasit o varianta rapida, ieftina si usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 1-2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 2-3 cartofi
  • 1 conserva de peste in ulei
  • 1 lamaie
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • frunze de leustean
  • smantana
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rapida de peste cu legume:

Se curata si se spala zarzavaturile. Se pun 2 litri de apa la fiert. Se taie rondele morcovul, patrunjelul si pastarnacul. Telina si cartofii se taie cuburi.


Cand fierbe apa se adauga legumele si foile de dafin. Se lasa sa fiarba aprox, 10 minute. Cand sunt aproape fierte legumele se desface conserva si se adauga pestele.


Se condimenteaza cu sare si piper. Se stoarce lamaia si se acreste supa cu sucul rezultat. Se curata usturoiul si se zdrobeste, apoi se adauga la supa.


Se ia supa de pe foc, se toaca frunzele de leustean si se presara peste supa. Cand se serveste se adauga o lingura de smantana, dupa preferinte.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rapida de peste cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Corinuta 1

29.08.2010, 12:05

Nadina, si eu fac prima data ca mi-ai facut pofta fetele

ariska 1

01.09.2010, 17:52

e foarte gustoasa

jolygina 1

10.09.2010, 02:26

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca cu ciuperci