Supa de legume - de post

de Sidy in Supe, 22 Noi 2011 | 5445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • fidea fara ou
  • vegeta de casa
  • patrunjel verde
  • gulie
  • telina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume - de post:

Se curata zarzavatul si se taie in patru radacinoasele, celelalte cuburi. Ceapa  o pun intreaga si cand supa este gata, o arunc.
Se pun intr-o oala si se acopera cu apa. Adaugam vegeta si lasam sa se fiarba legumele.
Intre timp se fierbe fideaua separat in apa cu putina vegeta de casa.
Cind sunt toate fierte se pune in farfurie fidea ,apoi zarzavat, doua polonice cu supa si patrunjel verde tocat, deasupra.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

diaconta 1

22.11.2011, 20:17

ce bunuta e de post
reusesc cu furculita?

MIUTA 1

24.11.2011, 23:33

Foarte buna

mihaelar63 1

30.11.2011, 03:27

Este atat de vesela incat doresc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole verde cu afumatura