Supa de mazare cu afumatura

de alexandrinapop in Supe, 13 Noi 2010 | 18849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de mazare congelata
  • afumatura (costite, ciolan afumat)
  • 2 morcovi
  • 1 ardeu
  • 1 ceapa
  • 2oua
  • 1 lingura rasa faina
  • lapte 150 ml
  • ulei de masline
  • sare , piper, boia dulce, menta(poate sa fie si la plic)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de mazare cu afumatura:

Ceapa , morcovii si ardeii se taie sub forma de patratele si se pun impreuna la calit . Dupa ce s-au calit se adauga boia, apa si afumatura, menta, piper, sare si se lasa la fiert pina e fiarta carnea .Se adauga mazarea si se mai lasa la fiert cca 15 minute dupa care se amesteca faina cu ouale si cu ajutorul unei furculite se toarna compozitia treptat in supa pentru a se forma zdrentele , iar la final se pune laptele si se mai lasa cca 5 minute la fiert.( laptele inainte de a fi turnat in supa se amesteca cu un pic de supa fierbinte si apoi se toarna.)
Se garniseste cu smantana.
Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mazare cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

alexandrinapop 1

14.11.2010, 11:20

Multumesc si bine v-am gasit

lia maria 1

14.11.2010, 11:49

Bine ai venit in gasca noastrafaina supicasi ce bine miroase

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:20

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca de pui cu pastai de mazare