Supa de nectarine cu caise

de Roda in Supe, 17 Mai 2009 | 2872 vizualizari

Supa de nectarine cu caise

 

Este o supa pentru zile calduroase.

 

INGREDIENTE

  • 1 lamaie,
  • 400g.caise,
  • 400g.nectarine,
  • 150g.zahar,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • 200ml.frisca,
  • 1 pachet budinca de vanilie,200ml. lapte,
  • sare,
  • cateva frunze de lamaita  pentru decor;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de nectarine cu caise:

1.Se spala fructele ,se pastreaza 2 caise pentru decor,iar restul se oparesc 1-2 minute ,dupa care se pun in apa rece.Se curata de pielite si de samburi ,se pun intr-o oala si se stropesc cu sucul de lamaie.Se adauga zaharul,coaja rasa de lamaie,scortisoara ,un varf de cutit de sare,800ml.apa ;se lasa sa fiarba 8-10 minute,la foc mic.


2.Se paseaza sau turmixeaza fructele cu supa in care au fiert,apoi se mai pune supa sa dea un clocot.


3.Se dizolva budinca de vanilie in laptele rece ,se adauga frisca ,se amesteca bine si se toarna peste fructe;se mai lasa sa dea 2-3 clcote,apoi se pune la rece.Se garniseste supa cu felii de caise stropite cu zeama de lamaie si frunze de lamaita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de nectarine cu caise" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Bucataras 1

17.05.2009, 09:41

E supa aperitiv sau desert?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Supa de somon