Supa de spanac

de Sidy in Supe, 20 Mar 2013 | 6659 vizualizari

 

Nu numai ca este usor de preparat si o puteti face rapid, dar este si foarte sanatoasa.Este incredibil de delicioasa , o farfurie plina de vitamine si fier, sa moara si Popeye de invidie .
Nu ma credeti ? Incercati si voi si apoi mai vorbim....

 

INGREDIENTE

  • 250 g spanac
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 rosie
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper Cayenne Kotany
  • 2l supa de carne
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de spanac:

Supa aceasta se poate face su spanac congelat cum am avut eu sau cu spanac proaspat.Daca este proaspat, prima data se rup coditele apoi se spala bine de tot si se rup frunzele cu mana.


Daca o faceti cu spanac congelat( eu am facut cu cel de la Casa Taraneasca- mi se pare ca este cel mai bun)nu mai trebuie nici macar sa il decongelati.


Curatam zarzavatul , il spalam si apoi il radem pe razatoare cu gauri mari. Usturoiul il dam prin presa.


Punem uleiul la incalzit si tragem la tigaie morcovul.


Adaugam spanacul si supa de carne, apoi patrunjelul ras, rosia taiata cubulete si usturoiul presat.Pinem si un varf de cutit din piperul Cayenne si lasam sa dea in clocot supa.Reducem focul si lasam sa fiarba legumele. Dupa 15 minute , cand acestea sunt fierte batem bine oul, adaugam 1-2 polonice cu supa fierbinte , amestecam si turnam toata compozitia in supa.


Stingem focul si supa este gata, se poate servi.


Pofta mare sa aveti !

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate adauga in farfurie o lingura cu smantana sau o lingura de zeama de pe ardeii iuti pusi pe iarna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bia27 1

20.03.2013, 17:58

ce bine arata!!!

Rocsi 1

20.03.2013, 19:49

danakarin 1

21.03.2013, 21:04

Foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema cu bostan si spanac