Supa de pasare cu taitei Noodles

de Bunica in Supe/Ciorbe, 6 Sep 2014 | 7258 vizualizari

 

Fiindca am avut un pui mare de curte am hotarat sa fac o supita cu taitei.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe +2 copanele de la aripi de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 ardei gras
  • 1 leg. patrunjel verde
  • taitei Noodles
  • sare
  • piper(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pasare cu taitei Noodles:

Pulpele de pui spalate se pun la fiert.

Cand fierb se spumeaza cat mai des pentru a ramane supa limpede.

Radacinoasele curatate, spalate, se pun la fiert in oala in care fierbe carnea.

Ardeiul se spala, se scoate cotorul si-l lasam intreg.

Cand pulpele si legumele sunt fierte, scoatem legumele si adaugam taiteii .

Lasam la fiert  5 minute.

Stingem focul, saram, piperam si adaugam patrunjelul tocat marunt.

 

 

TIPS-URI

1

Pulpele sunt fierte cand carnea se desprinde de pe os.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu taitei Noodles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

madi_marin 1

07.09.2014, 11:50

e delicioasa! imi place la nebunie, mai ales iarna, cand e frig si simti nevoia sa te incalzesti....

Rocsi 1

07.09.2014, 13:28

diaconta 1

08.09.2014, 20:44

Buna supica dar ma amuza denumirea taieteilor )))

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de bulion cu cus-cus