Supa de porc cu gulii , cartofi si salata verde

de mihaelar63 in Supe, 19 Noi 2015 | 1267 vizualizari

 

O bunatate de nerefuzat . Ar trebui sa-mi patentez ideile de supe -ciorbe . daca mai gasiti asa ceva ca la mine sda ma instintati . Nu am cautat mult ideea cu salata verde . asa s-a nimerit , era disponibila :D

 

INGREDIENTE

  • Oase de porc cu carne
  • 6 morcovi mici [ 300 gr ]
  • 3 gulii mici , crude
  • 2 cepe
  • 1 cartof mare
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei iute
  • 2 cepe verzi
  • 1 capatana salata verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • 1 pahar smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de porc cu gulii , cartofi si salata verde:


  1. Se spala oasele de porc cu carne si se pun la fiert in 3 litrii apa sarata . Eu am avuit porc mangalita , chiar daca pare gras gustul este foarte bun . Din aceasta cauza am renuntat la prajirea legumelor in ulei pentru a nu avea prea multe grasimi .

  2. Se fierbe oasele cu carne timp de 30 minute .

  3. Se curata , se spala si se toaca morcovii , ceapa , guliile , cartofii si kapia .

  4. Se pun la fiert langa oase in ordinea enumerata , cartofii si ardeii la interval de 10 minute de restul .

  5. Dupa inca 15 minute se incearca morcovii daca sunt fierti . Spalati restul de legume . Adugati la supa salata taiata marunt , ceapa ,verde , patrunjelul si ardeiul iute . [ aceasta se aduga la sfarsit pentru a-si pastra vitaminele si culoarea ]

  6. Dregeti supa cu smantana diluata cu zeama calda .

  7. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Aceasta supa nu mai are nevoie sa fie acrita . Gustul delicat acrisor va fi dat de gulii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de porc cu gulii , cartofi si salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

miki_a 1

20.11.2015, 10:02

Miha, esti deosebita la prepararea ciorbitelor! Chiar ar trebui sa-ti patentezi ideile!

Ksenya 1

20.11.2015, 11:18

Catalina L 1

22.11.2015, 15:50

buna si frumoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de sparanghel cu ou moale si paine prajita