Supa de pui

de Sim0na in Supe, 19 Apr 2012 | 4866 vizualizari

 

Existe multe variante de supa de pui... dar mie asta imi place cel mai tare!! Cred ca cea mai buna supa (mancare in general) este cea care iti place tie!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept si copane de pui (se poate folosi de tacamuri de pui sau orice carne de pui, in special cu os)
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 pastarnac
  • rosii in bulion
  • taitei (facuti in casa din 1 ou, sare, faina)
  • sare
  • delikat
  • patrunjel
  • 5 litri apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

Fierbem carnea de pasare in apa cu sare, spumand mereu. Cand carnea este fiarta, strecuram zeama, taiem carnea bucati potrivite. In zeama strecurata adaugam toate legumele tocate marunt si bucatile de carne si lasam sa fiarba, acoperit. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam taiteii, iar dupa aproximativ 5 min, adaugam sucul de rosii. Cand toate sunt fierte, se stinge focul si se adauga patrunjelul.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Sim0na 1

21.04.2012, 00:03

MotanLaOale

adry88 1

21.04.2012, 16:21

place supica

Sim0na 1

23.04.2012, 19:00

eduard_09, mercic

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Ramen