Supa de pui

de Sim0na in Supe, 19 Apr 2012 | 5701 vizualizari

 

Existe multe variante de supa de pui... dar mie asta imi place cel mai tare!! Cred ca cea mai buna supa (mancare in general) este cea care iti place tie!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept si copane de pui (se poate folosi de tacamuri de pui sau orice carne de pui, in special cu os)
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 pastarnac
  • rosii in bulion
  • taitei (facuti in casa din 1 ou, sare, faina)
  • sare
  • delikat
  • patrunjel
  • 5 litri apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

Fierbem carnea de pasare in apa cu sare, spumand mereu. Cand carnea este fiarta, strecuram zeama, taiem carnea bucati potrivite. In zeama strecurata adaugam toate legumele tocate marunt si bucatile de carne si lasam sa fiarba, acoperit. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam taiteii, iar dupa aproximativ 5 min, adaugam sucul de rosii. Cand toate sunt fierte, se stinge focul si se adauga patrunjelul.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Sim0na 1

21.04.2012, 00:03

MotanLaOale

adry88 1

21.04.2012, 16:21

place supica

Sim0na 1

23.04.2012, 19:00

eduard_09, mercic

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Supa limpede de pui