Supa de perisoare

de mimmi in Supe, 10 Feb 2011 | 4877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g carne tocata,
  • 250 ml bulion,
  • 100 g orez,
  • 2 oua,
  • 2 cepe,
  • 1 radacina mica de telina,
  • 1-2 radacini patrunjel (pastarnac),
  • 3 morcovi,
  • 1 ardei,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • frunze de patrunjel.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de perisoare:

Se taie marunt ceapa,morcovul,telina,patrunjelul,se calesc in putin ulei,se adauga apa,sare,piper,boia si se lasa la fiert.

Intre timp se pregatesc perisoarele : Carnea tocata se amesteca cu ouale,orezul spalat,sare,piper si boia si se formeaza cu mana,din aceasta compozitie, se fac mingiute de carne,care se adauga la supa,cand zarzavatul este aproape fiert.Se mai adauga acum si bulionul si ardeiul taiat marunt.

La final cand legumele si carnea sunt fierte se adauga patrunjelul verde tocat marunt.

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mimmi 1

10.02.2011, 13:36

Supele sunt sanatoase si daca au si o bucatica de carne...

Rocsi 1

10.02.2011, 19:37

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 22:39

foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu legume