Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Supa mea preferata..
Se pun la fiert pulpele. Daca e nevoie se spumeaza. Se adauga 1 morcov taiat rondele si ceapa intreaga+telina.
Intre timp se pune la calit in ulei celalat morcov, ras.
Se fac galustele: se bat cu furculita ouale, se adauga bicarbonatul si grisul. Scoateti pulpele si ceapa din supa.
Verificati daca e suficient de tare sau moale comozitia de gris in felul urmator: cu lingurita inmuiata in apa, de fiecare data, puneti din compozitie in oala. Daca se imprastie, mai trebuie gris. Lasati-o sa alunece singura din lingurita in supa. Dupa ce fierbe 5 minute, stropiti-le cu un pahar de apa rece. Le va face mai moi. Condimentati si adaugati morcovul calit. Serviti cu patrunjel.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult