Supa de pui cu galuste

de alinutzika in Supe, 21 Noi 2011 | 3185 vizualizari

 

Supa mea preferata..

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei masline
  • 1/4 radacina telina
  • patrunjel verde
Pt galuste:
  • 3 oua
  • gris (cat cuprinde)
  • 1 varf de cutit bicarbonat (le face mai pufoase)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste:

Se pun la fiert pulpele. Daca e nevoie se spumeaza. Se adauga 1 morcov taiat rondele si ceapa intreaga+telina.


Intre timp se pune la calit in ulei celalat morcov, ras.


Se fac galustele: se bat cu furculita ouale, se adauga bicarbonatul si grisul. Scoateti pulpele si ceapa din supa.


Verificati daca e suficient de tare sau moale comozitia de gris in felul urmator: cu lingurita inmuiata in apa, de fiecare data, puneti din compozitie in oala. Daca se imprastie, mai trebuie gris. Lasati-o sa alunece singura din lingurita in supa. Dupa ce fierbe 5 minute, stropiti-le cu un pahar de apa rece. Le va face mai moi. Condimentati si adaugati morcovul calit. Serviti cu patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Criss 1

24.11.2011, 17:08

Foarte buna. Preferata mea.

MIUTA 1

24.11.2011, 23:43

Delicioasa

alinutzika 1

26.11.2011, 22:59

multumesc....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii