Supa de pui cu legume

de Miha in Supe, 24 Mai 2011 | 10225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui ( eu am pus 3 pulpe superioare mari)
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata telina
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • patrunjel uscat Kotanyi
  • marar uscat Kotanyi
  • sare si piper
  • fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu legume:

Pulpele se pun la fiert, se spumuieste zeama de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic.

Radacinoasele curatate si spalate se adauga intregi in cratita, atunci cand carnea este pe jumatate fiarta.

Cand carnea si legumele au fiert, se scot din supa, iar aceasta din urma se strecoara. Legumele se paseaza in blender, fara ceapa care se arunca. Punem supa din nou pe foc, adaugam putina apa calda, daca vom considera ca este prea concentrata si cand da din nou in clocot adaugam piureul de legume si omogenizam. Saram si piperam dupa gust si adaugam fideaua, patrunjelul uscat si mararul uscat. Mai fierbem cateva minute si inainte de a inchide focul adaugam patrunjelul verde tocat.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 14:02

ce-mi place vasul asta, neaparat trebuie sa-mi iau si io.

Bya Ralu 1

15.09.2013, 17:01

foarte buna

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 20:00

gustoasa supa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu cus-cus