Supa de rosii

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 22 Apr 2010 | 2388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 l suc de rosii (este de preferat cel preparat in casa)
  • - 2 l zeama de carne (eu fierb un piept de pui)
  • - 2 cepe
  • - 2 morcovi
  • - 1 radacina patrunjel
  • - 1 legatura patrunjel
  • - 1 pahar de apa cu orez
  • - o lingurita zahar
  • - sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Zarzavatul taiat si un piept de pui se fierb la foc mic sub capac.

Cand totul este fiert, cu ajutorul unei spumiere se scoate atat zarzavatul cat si carnea.

Zarzavatul se paseaza dupa care se adauga in supa de carne.

Pieptul de pui se taie fasiute subtiri si se adauga si el in supa.

Se adauga si sucul de rosii.

Se potriveste de sare si se da la foc , lasand sa mai fiarba cateva minute.

Separat se fierbe in apa cu putina sare orezul care se adauga in supa in momentul in care  se da jos de pe foc.

Se adauga o lingurita de zahar si se aromeaza cu patrunjel verde.
Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Supa de rosii-0
Supa de rosii-1
Supa de rosii-2
Supa de rosii-3
Supa de rosii-4
Supa de rosii-5
Supa de rosii-6

COMENTARII (4)

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 22:37

Daaaaaaaaa imi place oregano...................voi incerca.........multumesc!

nadina73

nadina73 1

22.04.2010, 23:42

super buna,imi place si mie

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

23.04.2010, 10:12

foarte buna, nadina...................vara este un deliciu.....................

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!