Supa de rosii cu branza

de Irina in Supe, 15 Mar 2016 | 1413 vizualizari

 

Ultima descoperire, care a adus si o revolutie in bucataria noastra, este supa de rosii cu branza si crutoane. Am descoperit-o luand masa intr-un food court dintr-un mall, intr-un colt cu supe, salate si cateva deserturi raw. 
Interesant este faptul ca eu am pregatit-o rapid, folosind un amestec de sosuri Barilla, ceea ce nu mi-as fi imaginat vreodata ca se va intampla, pentru ca am preferat intotdeauna ingrediente cat mai aproape de natural si sanatos in bucataria mea. 

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de sos Napoletano
  • 1/2 borcan sos Basilico
  • apa pentru fiert supa
  • branza feta
  • crutoane de paine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu branza:

Cum va spuneam, am combinat doua sosuri, am adaugat apa si am lasat sa dea doar cateva clocote. Nu a fost nevoie sa adaug nici un fel de legume, pentru ca sosurile contin si ceapa, morcov, usturoi, patrunjel si busuioc. All in one.


Cand am oprit supa am adaugat putina miere de albine, pentru ca aceasta ia din aciditatea rosiilor.


Pentru crutoane am pregatit felii de paine, le-am stropit cu ulei de masline si le-am condimentat cu sare, piper si busuioc pe ambele parti, dupa care le-am pus la cuptor la rumenit.


Dupa ce painea s-a racit am taiat-o sub forma de crutoane. Am pregatit si branza, pe care am taiat-o in cubulete si am servit supa cu crutoane aromate de paine si branza feta.


Voi incerca si varianta cu rosii, dar mai la vara, cand se vor coace rosiile adevarate. :)


Pana atunci, serviti o portie, nu va sfiiti!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Gherca Daniela 1

16.03.2016, 09:21

Geanina87 1

16.03.2016, 12:57

o bunatate

mihaelar63 1

26.12.2017, 21:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste Delicio-Basilico