Supa de rosii cu galuste

de RuxyRux in Supe, 27 Noi 2010 | 3563 vizualizari

 

O supa ca la mama acasa...

 

INGREDIENTE

Zarzavat:

  • 2 morcovi
  • 1 telina mare
  •  o ceapa mare
  • trei cartofi
  • un pastarnac
  • un patrunjel radacina
  • 700 grame rosii rase plus doua linguri bulion facut in casa
  • patrunjel verde
  • doua linguri ulei vegetal

Galuste:

  • gris
  • trei oua
  • un praf sare    
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu galuste:

Punem uleiul in oala, punem doua trei linguri de apa si adaugam zarzavatul mare, netocat, mai putin rosiile si bulionul, il sotam 5 minute dupa aceea punem apa si fierbem bine.


Cand e aproape fiert zarzavatul, punem rosiile rase bulionul si mai fierbem putin.


Strecuram printr-o sita zarzavatul si punem din nou zeama la fiert.


Batem ouale cu un fir de sare intr-un vas mai larg, si turnam grisul in ploaie, compozitia trebuie sa semene cu o smantana mai groasa. Punem imediat galustele cu o lingura in supa la foc mic le acoperim si le fierbem 15 min. Potrivim supa de sare, adaugam un praf de piper si servim decorand cu patrunjel tocat.


E o bunatate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

30.11.2010, 16:13

merci o sa tin cont

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 12:46

stiu ca nu mai ai dar o ador

RuxyRux 1

21.02.2011, 12:49

Si euuuuu Ligiuta draga si chiar trebuie sa mai fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de somon