Supa de rosii cu galuste

de La Ancuta in Supe, 25 Mar 2011 | 2561 vizualizari

 

O supa foarte usoara si buna, de care mi-a facut Ina pofta :).

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mici
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata telina
  • 1 ardei gras
  • 1 cutie rosii in bulion (800 g)
  • 1 frunza dafin
  • 2 oua
  • 1 lingura ulei
  • 8 linguri gris
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu galuste:

Curatam legumele, le taiem si le punem la fiert in apa cu sare. Pana fierb legumele pasam rosiile.

Scoatem legumele cu o paleta si le pasam in blender. Le adaugam inapoi in supa impreuna cu rosiile pasate si frunza de dafin.


Ne ocupam apoi de galuste. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le amestecam bine cu o lingura de ulei iar apoi le punem peste spuma de albus. Amestecam usor.

Punem grisul in ploaie peste oua si amestecam usor sa se incorporeze. Mai adaugam sare si piper.


Dam focul mic la supa si adaugam o cana de apa rece.


Cu lingura uda formam galustele pe care le plonjam in supa. Lasam sa fiarba la foc mic ~20 de minute, pana sunt moi galustele (eu le-am lasat sa fiarba cam mult, dintr-un motiv bine cunoscute, si anume, Dragos :))).


Potrivim supa de sare si adaugam patrunjel verde tocat.


Se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

La Ancuta 1

28.03.2011, 10:54

Mena, Mire

mena29 1

07.04.2011, 08:36

Tare mult imi place supica ta
Like am pus zilele trecute dar acum am venit sa pap... virtual macar

Bya Ralu 1

20.03.2013, 19:20

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu galuste