Supa crema de conopida

de Valclaudia in Supe, 31 Aug 2015 | 1117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe medii
  • 1 radacina de telina mica, cca 200 gr.
  • 2 ardei grasi (galbeni sau portocalii)
  • 1 conopida
  • 2l apa rece
  • 3 linguri ulei de porumb
  • sare si piper macinat dupa gust
  • mix din boabe de piper (optional)
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida:

Curatam si spalam legumele apoi le punem la fiert in apa cu sare pana patrunde furculiota usor in buchetelele de conopida.


Scurgem apa in care am fiert legumele intr-un vas separat, apoi mixam cu blenderul legumele pana obtinem o pasta de consistenta unui piure.


Adaugam uleiul de porumb si turnam cate putina apa din cea pe care am strecurat-o mai devreme si am pastrat-o pentru diluarea piureului de legume.


Se adauga apa in functie de gustul fiecaruia, unii prefera supa-crema mai lichida, altii mai consistenta.


Gustam, asezonam cu sare si piper macinat si servim.


La servire picuram in farfurie putin ulei de porumb, presaram boabe de piper colorat si verdeata proaspat tocata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

simona72 1

01.09.2015, 07:18

Imi place!!

Andreea Caroline 1

01.09.2015, 10:08

miki_a 1

02.09.2015, 09:19

Cu ulei de porumb!!!! Place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de morcovi si cartofi cu crutoane (de post)