Supa de rosii cu galuste

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 11 Oct 2011 | 5868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ½ ardei rosu
  • ½ ardei verde
  • 2 cutii rosii decojite/1 kg rosii proaspete
  • 3 linguri ulei
  • Sare,piper
  • Patrunjel/leustean
  • Galuste:
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • Sare,piper
  • 9-10 linguri rase de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu galuste:

Supa:

Legumele se taie cubulete de ce dimensiune vreti si se pun in oala impreuna cu leiu, se calesc putin,apoi se toarna 1.5,2 l apa, sare si piper si se lasa sa fiarba pana se inmoaie legumele. Cand legumele sunt fierte se pun intr-un blender si se paseaza, se pun inapoi in supa. Rosiile decojite se pun si ele in blender si se paseaza si se adauga supei. Se fierbe supa 10 minute.

Galuste:

Ouale se bat cu un praf de sare,apoi se adauga uleiul si se omogenizeaza. Grisul se adauga treptat pana obtinem o compozitie potrivit de tare.

Se da focul mic si cu ajutorul unei linguri trecuta prin apa se ia din compozitie si se baga in supa. Asteptati putin sa vedeti daca se sfarama sau ramane intreaga. Daca galusca nu ramane intreaga mai lasati putin compozitia si se va intarii singura.Dupa ce terminati de pus galustele puneti o cana cu apa rece peste ele si acoperti cu un capac.

Se fierbe supa pana cand galustele sunt fierte( trebuie sa intre furculiata in mijlocul unei galusti sau taiati-o pe jumatate si vedeti daca este facut mijlocul).

Se condimenteaza dupa gust si se asezoneaza cu patrunjel/leustean tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Pasiune pentru bucatarie 1

23.10.2011, 18:37

Va invita cu lingurite,furculite, linguri si polonice dar dupa ce manacti ciorbita mi le dati cadou

Mihaela multumesc de sfat, eu asa am invatat sa le fac de la mama mea

diaconta 1

23.10.2011, 18:40

Iote la ea,zici c-ai avut-o profesoara pe Gaby sa ti le lasam cadou,pai atunci mai bine mancam la restaurant ca ale mele "e scumpe" dom'le

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 09:38

foarte buna supica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu legume