Supa de rosii cu galuste

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 11 Oct 2011 | 3748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ½ ardei rosu
  • ½ ardei verde
  • 2 cutii rosii decojite/1 kg rosii proaspete
  • 3 linguri ulei
  • Sare,piper
  • Patrunjel/leustean
  • Galuste:
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • Sare,piper
  • 9-10 linguri rase de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu galuste:

Supa:


Legumele se taie cubulete de ce dimensiune vreti si se pun in oala impreuna cu leiu, se calesc putin,apoi se toarna 1.5,2 l apa, sare si piper si se lasa sa fiarba pana se inmoaie legumele. Cand legumele sunt fierte se pun intr-un blender si se paseaza, se pun inapoi in supa. Rosiile decojite se pun si ele in blender si se paseaza si se adauga supei. Se fierbe supa 10 minute.


Galuste:


Ouale se bat cu un praf de sare,apoi se adauga uleiul si se omogenizeaza. Grisul se adauga treptat pana obtinem o compozitie potrivit de tare.


Se da focul mic si cu ajutorul unei linguri trecuta prin apa se ia din compozitie si se baga in supa. Asteptati putin sa vedeti daca se sfarama sau ramane intreaga. Daca galusca nu ramane intreaga mai lasati putin compozitia si se va intarii singura.Dupa ce terminati de pus galustele puneti o cana cu apa rece peste ele si acoperti cu un capac.


Se fierbe supa pana cand galustele sunt fierte( trebuie sa intre furculiata in mijlocul unei galusti sau taiati-o pe jumatate si vedeti daca este facut mijlocul).


Se condimenteaza dupa gust si se asezoneaza cu patrunjel/leustean tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Pasiune pentru bucatarie 1

23.10.2011, 18:37

Va invita cu lingurite,furculite, linguri si polonice dar dupa ce manacti ciorbita mi le dati cadou

Mihaela multumesc de sfat, eu asa am invatat sa le fac de la mama mea

diaconta 1

23.10.2011, 18:40

Iote la ea,zici c-ai avut-o profesoara pe Gaby sa ti le lasam cadou,pai atunci mai bine mancam la restaurant ca ale mele "e scumpe" dom'le

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 09:38

foarte buna supica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peste copt cu ierburi aromate

ieri la 22:23

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

ieri la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

pe 21.08 la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

pe 21.08 la 23:06

RETETA RECOMANDATA
Supa din "Vegeta"de casa