Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se pune pieptul de pui curatat de pielite in bucata mare la fiert. Se adauga si ceapa intreaga, dupa care adaugam morcovii taiati feliute subtiri. Se pun 2 linguri de vegeta si putin piper. Cand pieptul de pui e gata se scoate si se taie bucatele mici dupa care il adaugam inapoi in oala. Rosiile decojite se baga in robotul de bucatarie pentru a se face pasta si o adaugam in oala.
Se formeaza pasta pentru galuste din 2 oua, cu sare, piper si se adauga cate putin gris, amestecandu-se continuu. Se lasa cateva minute, dupa care se pun in oala cu o lingura, se mai lasa cca 10-15 minute, dupa care se adauga patrunjel proaspat sau uscat.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult