Supa de rosii cu naut

de katty in Supe, 30 Oct 2014 | 1755 vizualizari

 

Imi plac supele si ciorbele , de aceea mereu experimentez ceva nou .Este o supa delicioasa , sanatoasa si foarte consistenta .
In sezonul rece puteti inlocui rosiile proaspete cu cele din conserva .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii proaspete
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 conserva naut
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper macinat
  • 1 foaie de dafin
  • 1 crenguta de cimbru
  • boia iute optional
  • patrunjel verde pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu naut:

Curatam ceapa si usturoiul si le tocam fin.


Spalam rosile , le scoatem cotoarele si le taiem in bucati mai mici sau le mixam .


Curatam cartofii si ii taiem cuburi .


Punem la calit ceapa in uleiul incins . Cand ceapa a devenit translucida adaugam usturoiul , lasam putin , apoi adaugam rosiile . Fierbem 5 minute , apoi adaugam cartofii , foaia de dafin si crenguta de cimbru. Lasam sa fiarba 15 minute , pana cartofii sunt gata . Scoatem foaia de dafin si cimbru si mixam bine compozitia .


Punem din nou compozitia la foc , adaugam putina apa , sare , piper , boiaua iute dupa gust si nautul scurs din cutie (pastram putin pentru decor).Lasam sa mai fiarba 5 minute .


Servim supa ornata cu boabe de naut si patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu naut" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Aurelia 07_07 1

30.10.2014, 16:50

MotanLaOale 1

31.10.2014, 11:17

babi5 1

03.11.2014, 12:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste de gris