Supa de salata verde cu carnati de Debrecen

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 28 Aug 2013 | 1591 vizualizari

 

Imi era tare dor de o supa de salata , usoara . dar parca ar merge ceva picant , afumat sa-i dea gust . Cum e ziua sotului , mi-am zis ,, hai sa-i fac ceva cu tematica !!! ":)))
Si sa nu uit , va prezint supa intr-o farfurie [ eu ii spun cea cu cucu']draga mie ,ramasa de la bunica :X

 

INGREDIENTE

  • 1 buc carnat de Debrecen picant
  • 1 buc praz
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 1 ardei iute
  • 4 catei de usturoi
  • 2 salate verzi
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml smantana
  • sare
  • zeama de la 1/2 lamaie [optional]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de salata verde cu carnati de Debrecen:

Curatati si spalati legumele .


Tocati prazul , morcovul , gogosarul, ardeiul iute si usturoiul.Sarati .


Caliti-le usor in ulei 1-2 minute . Puneti 2 litrii apa si fierbeti sub abur .


Dupa 15 minute adugati carnatul picant feliat.


Incercati daca morcovul e fiert. Daca ,, da''-puneti salata taiata fideluta .


Dati focul mai incet si adugati smantana pe care ati diluato cu zeama fierbinte .


Daca doriti mai acra dregeti gustul cu zeama de lamaie .

 

TIPS-URI

1

Inainte de a aduga smantana in supa ,o ,, desfaceti''-o diluati cu zeama fierbinte , amestecand . Astfel se evita formarea de cocoloase care arata inestetic .

2

Cand este caldura mare faceti supele , ciorbele mai acrisoare si cu zeama mai multa .Vor fi foarte apreciate fiind-ca hidrateaza mai eficient .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de salata verde cu carnati de Debrecen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

28.08.2013, 12:16

mena29 1

28.08.2013, 12:25

Excelenta,Mihaela!

Rocsi 1

28.08.2013, 20:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Supa de salata verde